facebookfacebookfacebookfacebook

Multifocaal = meerdere kijk afstanden.

Ook wel varifocale of varifocus-brillenglazen genoemd, zijn glazen waarmee men niet alleen veraf en dichtbij maar ook op alle tussenliggende afstanden goed kan zien.

Deze glazen worden in verschillende kwaliteiten aangeboden. Veel consumenten snappen er niets meer van. Het aanbod van deze glazen kan je een beetje vergelijken met auto’s. Je hebt bijv. een Citroën C1 en de nieuwste Mercedes, bij auto’s zie je duidelijk het verschil aan de buitenkant, maar ook onder de motorkap zit veel verschil. Zo is het ook met multifocale glazen, alleen zie je geen verschil aan de buitenkant, totdat je er doorheen kijkt. Het adviseren van multifocale glazen is een vak apart. “vakmanschap”. Er is ontzettend veel kennis nog om een goede bril (glas) aan te meten. Zo is het helemaal afhankelijk welk kijkprofiel, welke werkzaamheden je dagelijks doet, welke glazen je gewend bent, staan je ogen dicht of ver uit elkaar, etc. Vele invloeden om rekening mee te houden.

Het is zeker niet zo dat de duurste altijd de beste zijn, daarom hebben wij 3 groepen waar men uit kan kiezen, nl. Zeiss, Huismerk en Budget glazen. Elke groep heeft weer verschillende kwaliteiten.

Kwaliteitsschaal glazen

ZEISS

lunor
optie
optie
optie
optie
optie

Huismerk

optie
optie
optie
optie
optie

Budget

lunor
Anne valentin

 

Zeiss classicZeiss Classic

Het multifocale glas “Classic” van Zeiss is een kwalitatief mooi glas met een klassiek ontwerp. Een glas dat zeer geschikt is voor dichtbij en veraf.
Een helder glas met een makkelijke gewenning. Een glas dat zich reeds bewezen heeft.
Uw voordelen
• Scherp zicht voor zowel veraf als dichtbij.
• Makkelijke gewenning voor de beginnende presbyoop.
• Dunne en lichte brillenglazen door uitmuntende ZEISS calculatie en slijptechnologie


• Multifocaal glas met het kenmerkende ZEISS Design DNA.
• Asferisch en atorisch design.
• Horizontale symmetrie.


 

 

 

 

 

 

Wilt u meer informatie?

Vul het contactformulier in en wij houden u op de hoogte.

 

© {2019} Franszzp13. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper