facebookfacebookfacebookfacebook

Multifocaal = meerdere kijk afstanden.

Ook wel varifocale of varifocus-brillenglazen genoemd, zijn glazen waarmee men niet alleen veraf en dichtbij maar ook op alle tussenliggende afstanden goed kan zien.

Deze glazen worden in verschillende kwaliteiten aangeboden. Veel consumenten snappen er niets meer van. Het aanbod van deze glazen kan je een beetje vergelijken met auto’s. Je hebt bijv. een Citroën C1 en de nieuwste Mercedes, bij auto’s zie je duidelijk het verschil aan de buitenkant, maar ook onder de motorkap zit veel verschil. Zo is het ook met multifocale glazen, alleen zie je geen verschil aan de buitenkant, totdat je er doorheen kijkt. Het adviseren van multifocale glazen is een vak apart. “vakmanschap”. Er is ontzettend veel kennis nog om een goede bril (glas) aan te meten. Zo is het helemaal afhankelijk welk kijkprofiel, welke werkzaamheden je dagelijks doet, welke glazen je gewend bent, staan je ogen dicht of ver uit elkaar, etc. Vele invloeden om rekening mee te houden.

Het is zeker niet zo dat de duurste altijd de beste zijn, daarom hebben wij 3 groepen waar men uit kan kiezen, nl. Zeiss, Huismerk en Budget glazen. Elke groep heeft weer verschillende kwaliteiten.

Kwaliteitsschaal glazen

ZEISS

lunor
optie
optie
optie
optie
optie

Huismerk

optie
optie
optie
optie
optie

Budget

lunor
Anne valentin

 

Zeiss classicZeiss Individual 2

Het multifocale brillenglas Individual 2 van ZEISS houdt rekening met uw belangrijkste dagelijkse bezigheden en uw persoonlijke gemeten leesafstand. Voor perfecte aansluiting op uw behoeften biedt ZEISS bij Individual 2 de keuze uit drie brillenglasontwerpen.
•Near
Geoptimaliseerd voor langdurig dichtbij zien.
•Intermediate
Geoptimaliseerd voor dynamische activiteiten op middellange afstand.
•Balanced
Geoptimaliseerde balans tussen alle type activiteiten.
De IndividualFit™-technologie houdt rekening met iemands belangrijkste dagelijkse bezigheden. De Luminance Design™technologie zorgt voor optimalisatie van het brillenglas design bij een optimale gemiddelde pupilgrootte - voor het beste en meest natuurlijke zicht, dag en nacht.


Uw voordelen
• Het beste natuurlijke zicht - op maat gemaakt voor uw dagelijkse bezigheden, dag en nacht
• Een individueel aangemeten leesafstand
• Beter zicht waarbij 3D-zicht volledig benut wordt • Onbeperkte montuurkeuze • Vlot wennen aan de brillenglazen - in ieder montuur
• Niet-belastend en scherp zicht op gedrukte media en bij gebruik van digitale apparatuur door veertigplussers
• Snelle focus en heel de dag door een goed, dynamisch zicht, zelfs bij de uitdagingen van tegenwoordig
• Dunne en lichtgewicht brillenglazen door uitmuntende ZEISS calculatie en slijptechnologie

IndividualFit™ technology. De IndividualFit™ technology houdt rekening met iemands belangrijkste dagelijkse bezigheden en biedt een keuze uit drie verschillende leefwijzen/leesstijlen om zo te voorzien in de behoeften van de drager.
• Luminance Design™ technology. Luminance Design™ technology gebruikt een gemiddelde pupilgrootte van 3,3 mm bij individual 2. Voor het nabootsen van een natuurlijker zicht wordt het glas bundel per bundel berekend, en niet langer per enkele straal zoals bij producten zonder deze technologie.
• FaceFit™ technology. De FaceFit™ technology houdt rekening met de anatomie van het gezicht en optimaliseert de kijkzones op basis van de wetenschap van de exacte positie van de ogen en hoe het montuur op de neus en oren van de drager past.
• FrameFit+® en Adaptation Control™ technology stellen u in staat de progressieve zone van uw multifocale glas individueel aan te passen door rekening te houden met de declinatie van het oog (verticale oogbewegingen). Door vergelijking van het vorige montuur en recept t.o.v. de nieuwe situatie, ontstaat de mogelijkheid de meest geschikte declinatie voor het oog en de plaats van het leesgedeelte te bepalen en het glas daarop aan te passen. (zie infokatern voor meer uitleg).
• Digital Inside™ technology. ‘s Werelds eerste Digital Inside™ technology speelt in op de toegenomen digitalisering van onze leefwijzen. Het biedt stressloos, scherp zicht op digitale apparatuur (30 cm afstand) en goed, dynamisch zicht met snelle scherpstelling op verschillende afstanden. • Clear Optics. Hoge precisie door een zeer geavanceerd calculatiemodel van het menselijk oog dat rekening houdt met de positie van het oogrotatiepunt, dankzij de C.O.R.E. technology, punt voor punt calculatie van het brillenglas en geavanceerde gepatenteerde ZEISS

Wilt u meer informatie?

Vul het contactformulier in en wij houden u op de hoogte.

 

© {2019} Franszzp13. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper