facebookfacebookfacebookfacebook

Multifocaal = meerdere kijk afstanden.

Ook wel varifocale of varifocus-brillenglazen genoemd, zijn glazen waarmee men niet alleen veraf en dichtbij maar ook op alle tussenliggende afstanden goed kan zien.

Deze glazen worden in verschillende kwaliteiten aangeboden. Veel consumenten snappen er niets meer van. Het aanbod van deze glazen kan je een beetje vergelijken met auto’s. Je hebt bijv. een Citroën C1 en de nieuwste Mercedes, bij auto’s zie je duidelijk het verschil aan de buitenkant, maar ook onder de motorkap zit veel verschil. Zo is het ook met multifocale glazen, alleen zie je geen verschil aan de buitenkant, totdat je er doorheen kijkt. Het adviseren van multifocale glazen is een vak apart. “vakmanschap”. Er is ontzettend veel kennis nog om een goede bril (glas) aan te meten. Zo is het helemaal afhankelijk welk kijkprofiel, welke werkzaamheden je dagelijks doet, welke glazen je gewend bent, staan je ogen dicht of ver uit elkaar, etc. Vele invloeden om rekening mee te houden.

Het is zeker niet zo dat de duurste altijd de beste zijn, daarom hebben wij 3 groepen waar men uit kan kiezen, nl. Zeiss, Huismerk en Budget glazen. Elke groep heeft weer verschillende kwaliteiten.

Kwaliteitsschaal glazen

ZEISS

lunor
optie
optie
optie
optie
optie

Huismerk

optie
optie
optie
optie
optie

Budget

lunor
Anne valentin

 

Zeiss classicZeiss Smartlife Pure
Het multifocale glas “Smartlife Pure” van Zeiss het eerste multifocale brillenglazen met Digital Inside™technologie. Geoptimaliseerd voor uw kijkprofiel, normaal en digitaal lezen waarbij er een ontspannen, natuurlijke positie van hoofd en lichaam ontstaat. Een mooi voorbeeld is wanneer men een foto maakt met een smartphone houdt men zijn hoofd achterover om het display goed te kunnen zien. Bij Smartlife Pure is er rekening gehouden met dit soort afstanden waardoor je een natuurlijke houding hebt.

Uw voordelen
• Niet-belastend en scherp zicht op gedrukte media én bij gebruik van digitale apparatuur door veertigplussers
• Snelle scherpstelling en heel de dag door goed, dynamisch zicht - zelfs bij de uitdagingen van tegenwoordig
• Dunne en lichte brillenglazen door uitmuntende ZEISS calculatie en slijptechnologie

  • Digital Inside™ technology. ‘s Werelds eerste Digital Inside™ technology speelt in op de toegenomen digitalisering van onze leefwijzen. Het biedt stressloos, scherp zicht op digitale apparatuur (30 cm afstand) en goed, dynamisch zicht met snelle scherpstelling op verschillende afstanden.
  • Clear Optics. Hoge precisie door een zeer geavanceerd calculatiemodel van het menselijk oog dat rekening houdt met de positie van het oogrotatiepunt, dankzij de C.O.R.E. technology, punt voor punt calculatie van het brillenglas en geavanceerde gepatenteerde ZEISS FreeForm slijptechnologie.
  • Dynamic Optics. Dynamic Optics garandeert een glas dat past bij de hedendaagse eisen van een multifocaal brillenglas. Stressloos dynamisch zicht in alle kijkrichtingen.
  • Thin Optics. Het dunste ZEISS multifocale glas dankzij ZEISS Thin Optics Technology met individueel gecalculeerd diktereductieprisma.
  • Individuele gravering. Geef bij bestelling 5 (max) karakters op die u in uw glas wilt laten graveren. Dit maakt uw ZEISS multifocale glazen nog persoonlijker.
  • Montagehoogte respectievelijk minimaal 18 mm (Pure), 16 mm (Pure Medium) en 14 mm (Pure Short) hoog.

Wilt u meer informatie?

Vul het contactformulier in en wij houden u op de hoogte.

© {2019} Franszzp13. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper